ブランドコピー スーパーコピーブランド スーパーコピー偽物 スーパーコピー スーパーコピー代引き ブランドコピー代引き スーパーコピーN級品 ブランドコピー激安通販店 スーパーコピー販売店 Jadran - Turistična agencija Tarol


Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Park v parku
Že njegovo ime pove, da ga obdaja čudovit zdraviliški park s cvetjem in starimi kostanji. Idealno za sprehod, branje na klopci, klepet ... Park obdajajo vile, lepotice, ena katerih je tudi lepo urejen hotel Park.

Malo doma, malo pri mami
Romantična notranjost hotela vas bo presenetila s sodobnimi sobami. Obiščite Savna Studio Tisa, vse drugo pa najdete »pri mami«, v Hotelu Vita z recepcijo, restavracijo, bazenom.

Poživitev z masažo?
Toboganov tu ne boste našli. Ob mirnem kopanju v zunanjem in notranjem bazenu vas bo poživelo razvajanje v masažno-lepotnem centru La Vita Spa Beauty.

SAVNA STUDIO TISA JE IDEALEN ZA RAZVAJANJE V DVOJE ALI V MANJŠI DRUŽBI. PREZNOJITE SE PO FINSKO ALI PO TURŠKO.

Opis

Hotel Park se nahaja ob prijetnem okolju zdraviliškega parka, le 300 m od hotela Vita.

V Celjski kotlini, med obronki Paškega Kozjaka, kjer je narava idealna za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti, so skrite Terme Dobrna.

Ali ste vedeli, da tradicija zdravilne termalne vode sega v 15. stoletje, zaradi česar so Terme Dobrna najstarejše delujoče termalno zdravilišče na naših tleh? In če so tukaj bivali takšni in drugačni veljaki, smo prepričani, da bo všeč tudi vam.

Razvajajte in sprostite telo ter duha v bazenih in kopelih kompleksa term, ki so pravi »vrelci zdravja« ujeti iz globine 1200 m. V enem izmed notranjih ali zunanjih bazenov v tretjem nadstropju hotela Vita, ki je od Parka oddaljen 300 m, boste tudi vi našli mesto. Ne pozabite še na vrhunski masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty in atraktivno ponudbo Dežele savn – poskrbite za vračanje in ohranitev zdravja.

V hotelu Park je 40 sodobno opremljenih sob, v katerih je na voljo sat. TV, minibar in brezplačen WiFi. Recepcija za goste Hotela Park se nahaja na glavni recepciji v Hotelu Vita.

Bogata kulinarična ponudba v samopostrežni restavraciji hotela Park vas bo z vonji in okusi vrnila v preteklost in v vas prebudila tek. Jedi so pripravljene iz prvovrstnih in kakovostnih lokalnih sestavin ob prepletu tradicije in sodobnih smernic priprave zdrave prehrane. S predhodno najavo možnost dietne prehrane (doplačilo).

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32 °C, 12x18 m), whirlpool (35 °C), otroški notranji bazen (32 °C, 3x4 m), zunanji termalni bazen (28–29 °C) in otroški zunanji bazen (32 °C).

Masažno-lepotni center La Vita Spa & Beauty (v Hotelu Vita) s posebnimi programi za lepoto obraza in telesa ter različnimi vrstami masaž.

Dežela savn s 500 m² površin, kjer najdete atraktivno ponudbo parnih in finskih savn ter pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.

Savna studio Tisa je idealen za razvajanje v dvoje ali v manjši skupini v finski in turški savni.

Sobe

  • DS2: ​dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef

Koristne informacije

Prijava: 12-13h, odjava: 7–10h. Prijava na recepciji hotela Vita.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palice za nordijsko hojo, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika, hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela Vita vsak petek in soboto.
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, enoposteljna soba +19 €/dan, pozna odjava 10 €/sobo (ob predhodni najavi, glede na razpoložljivost); možnost dietnega obroka 7 €/dan, polni penzion +9,90 €/dan; psi 10 €/dan (omejeno število sob); športne aktivnosti.
Omejitve: kosilo v hotelu Vita, zajtrk in večerja v restavraciji hotela Park. Hotel ni prilagojen invalidom. Psom vstop v restavracijo ni dovoljen.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Depandansa Hotel Park Dobrna

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications