ブランドコピー スーパーコピーブランド スーパーコピー偽物 スーパーコピー スーパーコピー代引き ブランドコピー代引き スーパーコピーN級品 ブランドコピー激安通販店 Jadran - Turistična agencija Tarol


Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v Termalni park
· brezplačna uporaba biološkega bazena
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta

Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v Termalni park
· brezplačna uporaba biološkega bazena
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta

Opis

Bioterme predstavljajo prijetno okolje za sprostitev telesa in duha v srcu neokrnjene prleške narave. V Mali Nedelji se z veseljem ponašajo s pridobitvijo – Glamping Sončna dolina.

Glamping Sončna dolina Bioterme kot zaokrožena enota gostom ponuja zasebnost, obenem pa možnost koriščenja gostinskih, kopaliških in wellness storitev v hotelu Bioterme in termalnem parku. Ležeč na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja je elegantno asimiliran z okoliško naravo, s čimer gostom ponuja popolni užitek zelene prostranosti gozdov in travnikov, zaokrožen z mirom in tišino. Za ljubitelje savn je v okviru glamping resorta na voljo wellness objekt z infrardečo in finsko savno, ki se lahko koristi v obliki individualnega najema. V toplejših mesecih pa je gostom na voljo še biološki plavalni bazen. Glamping Sončna dolina Bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje in sproščanje telesa ter duha.

Termalni park, ki se razprostira na 2000 m², obsega 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov od katerih do trije delujejo tudi pozimi. Svet savn s petimi savnami, ki poskrbijo za razstrupljanje, številne masaže in kopeli v dvoje, pa za romantičen oddih v dvoje.

22 glamping vil ter 11 glamping šotorov (sezonskega značaja) so različnih velikosti. Vile so ogrevane in nudijo popolno udobje bivanja skozi vse leto, vse enote pa so elegantno opremljene z notranjo opremo. Dodano vrednost zagotavlja možnost koriščenja lesene kadi z geotermalno vodo, nameščenega na terasi določenih namestitvenih enot. 

V hotelski restavraciji so samopostrežni obroki tako za hotelske kot glamping goste. Pri zajtrku je tudi BIO kotiček s ponudbo bio hrane.

Koristne informacije

Prijava: po 15h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: v ceno vključena posteljnina, brisače in končno čiščenje. Možnost najema koles. Animacijski program (pohodi, popoldanski izleti v okolico, joga).
Z doplačilom: dostava zajtrka v namestitveno enoto 5 €/osebo/dan (predhodna najava), uporaba lesene kadi pri namestitveni enoti 10 €/dan (glede na razpoložljivost, ob najavi); kosilo 13 €/osebo/dan, večerja 13 €/osebo/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Šotori so sezonskega značaja (april–oktober).

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,88 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2,50 €/osebo na bivanje.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Glamping Sončna dolina

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications