Grand hotel Rogaška je ena izmed najbolj prestižnih zgradb Rogaške Slatine, nahaja se v samem središču ob Zdraviliškem parku. Ta znamenita stavba je gostila že množico slavnih gostov, kot so cesar Ferdinand, kralj Peter, skladatelj Franz Liszt in mnoge druge evropske velikane. Danes je Rogaška Slatina privlačen cilj za ljudi, ki iščejo zdravje z naravno mineralno vodo, dobro počutje in mir v čudoviti naravi ter bogato kulturno življenje.

Namestitev

Grand hotel Rogaška spada pod blagovno znamko ROGAŠKA RESORT, ki je z bazenskim kompleksom Termalna Riviera med pomembnejšimi slovenskimi ponudniki. Hotel ima na voljo 194 sob, od katerih imajo nekatere velik zgodovinski pomen, saj so gostile slavne cesarje, princese in druge pomembneže.

Lega: Rogaška Slatina.

Sobe COMFORT so klasično zasnovane z visokimi stropi in pogledom na bližnji gozd. Nahajajo se v Styria delu Grand Hotela Rogaška. Opremljene so z zakonskimi posteljami (možno pomožno ležišče),  LCD TV, sef, mini bar, klima in wi-fi.

Sobe PREMIUM se nahajajo v centralni zgradbi, kjer se nahaja tudi znamenita Kristalna dvorana. Opremljene so z zakonskimi posteljami ali posteljami z ločenimi ležišči (možno pomožno ležišče), LCD TV, sef, mini bar, klima in wi-fi.

Nepozabno kulinarično izkušnjo zagotavlja tudi restavracija s teraso v centru Zdraviliškega parka in Grand Cafe Rogaška, kjer Vam bodo postregli z verjetno najboljšo kavico.

Kljub temu, da je hotel ohranil ves šarm zgodovine, zadovolji pričakovanja gosta, medtem, ko določeni segmenti hotela pravzaprav popolnoma očarajo. Ena takšnih je tudi Kristalna dvorana, ki je zares unikatna in zelo priljubljena pri organizaciji različnih dogodkov, kot so sprejemi, plesne delavnice, poroke,…..

Vis Vita Spa & Beauty se nahaja v sklopu hotela in je s hodniki povezan z ostalimi hoteli. Možnosti za razvajanje je veliko, tako da vam bo dan hitro minil. Široka paleta masaž, različne savne, barvne terapije, bazen, whirlpoola, fitness,… so možnosti, ki jih lahko vključite v svoj sprostitveni program. Za ljubitelje telovadbe je na razpolago sodobno opremljen fitnes center, kjer se lahko odločite za vadbo ob strokovnem vodstvu osebnega trenerja. V wellnessu je v ponudbi več različnih masaž: klasična masaža, terapevtska, športna masaža,….. Lahko si privoščite tudi anticelulitne postopke, ki pospešujejo prekrvavitev kože in podkožnega tkiva, body wrapping, celovito nego telesa, blatno (fango) oblogo, razne kopeli, manikiro, pedikuro, depilacijo ter različne savne (finske, turške in infrardeče savne), ki so pravi vrelci mladosti, saj se v njih sprostimo in potimo za kondicijo in lepoto. V sklopu paketov pa se izvajajo Detox, Body slim, Gastro in Antistresni programi, v kombinaciji z zdravilno mineralno vodo Donat Mg.

Pred hotelom se nahaja tudi manjše parkirišče.

Rogaška Riviera je od hotela oddaljena cca. 250 metrov in se razteza na 1700 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Za goste hotela je vstop v Rogaško Riviero vključen v ceno bivanja.

Za vse, ki radi poleg dobre hotelske ponudbe izkoristijo tudi ponudbo okolice, imajo na voljo, kolesarjenje, pohodništvo, tenis, namizni tenis, ribolov, tek,...


Možnost pomožnega ležišča

 • otrok 0-7 let z dvema odraslima na pomožnem ležišču pavšal - 10 EUR/noč
 • otrok 7-12 let z dvema odraslima na pomožnem leščišču pavšal - 25 EUR/noč
 • odrasla oseba na pomožnem ležišču pavšal - 35 EUR/noč

Za rezervacijo pomožnega ležišča, pokličite naš klicni center.

V ceno je vključeno

 • nočitev v izbrani sobi na bazi nočitve z zajtrkom (obroki bodo postreženi v skladu z navodili in priporočili NIJZ)
 • pogojno neomejeno kopanje v Rogaški Rivieri v skladu z navodili in priporočili NIJZ
 • 20% popusta na koriščenje storitev v VIS VITA Spa & Beauty
 • brezplačno parkirišče v sklopu hotela
 • animacija po tedenskem programu
 • brezžični internet v sobi

OSTANIMO V ROGAŠKI  - bonus v terminu 1.9.-1.10.2020:

 • prvim 30 rezervacijam podarjajo kopel in meritev sestave telesa z InBody napravo, podaljšano bivanje na dan odhoda (do 16.00 ure) ob razpoložljivih kapacitetah, podaljšano kopanje v Rogaški Rivieri na dan odhoda.

AKTIVNI JESENSKI ODDIH  - bonus v terminu 1.10.-23.10.2020:

 • posebna ponudba VEČERJATA 2 / PLAČA 1, vsako sredo in soboto – Kuharska delavnica »Jesen na vaši mizi« s kuharjem Jako, ura izposoje ELEKTRIČNEGA KOLESA za raziskovanje okolice, izposoja palic za nordijsko hojo, vsak torek / četrtek / soboto sprehod po okolici (min. 3 prijavljeni), podaljšano kopanje v Rogaški Rivieri na dan odhoda.

KROMPIRJEVE POČITNICE - bonus v terminu 23.10.-1.11.2020:

 • BREZPLAČNO bivanje za otroka do 10. leta brez ležišča (na dod. ležišču PAVŠAL 10 EUR/osebo/noč), podaljšano bivanje na dan odhoda (do 16.00 ure) ob razpoložljivih kapacitetah, podaljšano kopanje v Rogaški Rivieri na dan odhoda.

OSTANIMO V ROGAŠKI  - bonus v terminu 1.11. - 20.12.2020:

 • pri bivanju od NEDELJE DO PETKA je v ceno vključena večerja v hotelski restavraciji, brez doplačila za enoposteljno sobo, Podaljšano bivanje na dan odhoda (do 16.00 ure) ob razpoložljivih kapacitetah.

Neobvezna doplačila

 • večerja - 10 EUR/osebo/dan
 • soba single use Comfort - 20 EUR/osebo/dan
 • soba single use Premium - 30 EUR/osebo/dan
 • otroška posteljica - 10 EUR/dan

Obvezna doplačila

 • turistična pristojbina 2,5 EUR/osebo/noč (odrasli), 1,25 EUR/osebo/noč (otroci 7-18 let) 

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Grand hotel Rogaška Superior (nočitev z zajtrkom)

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com