Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V letu 2019 obnovljen Bluesun hotel Soline je obdan z borovim gozdom in je od urejene plaže in morja oddaljen le nekaj metrov. Edinstvena arhitektura hotela Soline očara s svojo zračnostjo in čistimi linijami, pri tem pa upošteva naravno okolje gore Biokovo in modrino Jadranskega morja.

Kraj je primeren tako za poležavanje kot aktivne počitnice. Prekrasna okolica vabi na raziskovanje. Biokovo bo navdušilo pohodnike in ljubitelje narave, vsi željni adrenalina pa se lahko odpravite na avanturo po reki Cetine. Od tukaj imate tudi odlično izhodišče za obisk sosednji otokov.

V kolikor ste raje na enem mestu, imate tudi v sklopu hotela možnost da se razgibate v novem fitnes centru s pogledom na morje, v bližini pa je na voljo raznovrstna ponudba različnih športnih vsebin. Če boste potrebovali sprostitev, je na voljo wellness & spa center, kjer lahko izbirate med različnimi tretmaji, za razstrupljanje pa bo poskrbela savna. Tukaj sta še notranji in zunanji bazen z veliko teraso za sončenje, na kateri so brezplačni sončniki in ležalniki. Tudi otrokom ne bo dolgčas, čofotali bodo v otroškem bazenu, se igrali na igrišču ali zabavali z animatorji v miniklubu.

V hotelu je 208 klimatiziranih in sodobno urejenih sob z LCD TV in minibarom. Na voljo je tudi brezplačen WiFi.

V letu 2019 obnovljeni hotelski restavraciji boste uživali v samopostrežni hrani. Ko si boste zaželeli večerje s pogledom na obalo in morje, je prava izbira nova á la carte restavracija Soline. Kozarec izvrstnega vina pa si privoščite v novem vinskem baru ali prenovljenem lobby baru.

Sobe

  • DS2 B - standard: dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon
  • DS2 BM - standard: dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, morska stran, balkon
  • DS2-3 B - superior: dvoposteljna soba, 22 m²; 25 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča (raztegljiv kavč)
  • DS2-3 BM - superior: : dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, morska stran, balkon, možnost dodatnega ležišča (raztegljiv kavč)
  • ES1 BM: enoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, morska stran, balkon

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: izposoja koles, teniška igrišča, vodni športi. Možnost izposoje sončnikov in ležalnikov na plaži. Notranji bazen je v hotelu odprt ves čas obratovanja hotela.
Z doplačilom: večerja 12 €/dan (možno samo do 19.6. in po 17.9.2021); psi do 10 kg (75 €/bivanje + varščina 200 €), otroška posteljica 10 €/dan (v terminu 18.6.–24.9., v ostalih terminih brezplačno), vstop v wellness & spa 21 €/dan.
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom.

Taksa in prijava


Turistična taksa je vključena.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Bluesun hotel Soline

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com