Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela Termal
· prost vstop na bazen hotela Termal
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· prost vstop v savno v hotelu Termal
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v bazenu hotela Termal
· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela Termal
· prost vstop na bazen hotela Termal
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· prost vstop v savno v hotelu Termal
· možnost kopanja od 11. ure dalje na dan prihoda, na dan odhoda pa cel dan v bazenu hotela Termal
· brezplačno hotelsko parkirišče (garaža z doplačilom)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Z elementi prekmurske vasice grajene vrstne hiške preletavajo dolgonoge štorklje. Prekmurje vabi po dobrote in na raziskovanje, bazeni Hotela Termal in bazenskega kompleksa Term 3000 pa vas želijo prepričati, da ste tukaj zaradi njih. Kam torej? Vse hiške so opremljene s kuhinjsko nišo.

Opis

V Moravskih Toplicah se v osrčju Term 3000 nahajajo vrstne hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi.

Prepričani smo, da vam v deželi črno-belih dolgonogih ptic ne bo nikakor dolgčas, saj se lahko podate na romantičen Otok ljubezni, se z brodom zapeljete na sosednji breg Mure, obiščete čaroben Tropski vrt Orhidej ali pa se preprosto sprostite v termalni vodi bazenskega kompleksa Term 3000 ali bazena hotela Termal.  

Plavate lahko v Hotelu Termal, ki se ponaša z  notranjim kopališčem, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termomineralne vode. Uživajte v whirlpoolu in finski savni. Če bi namesto miru in tišine želeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi v notranjosti l. 2017 prenovljen bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 11 bazeni (3 zunanjih in 8 notranjih) na 3127 m². Osrednjemu bazenu so dodali bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin, masažna bazena, pa tudi otrokom so namenili prenovljen otroški bazen z vodnimi igrali. Divja reka, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli in vedno priljubljeni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami, tobogana dolžine 140 in 170 metrov sta odprta celo leto. 

Skupaj razpolagajo s 38 klimatiziranimi apartmaji različnih velikosti, vsi imajo teraso, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in sat. TV. 

V bližnjem hotelu Termal je samopostrežna restavracija, kjer pripravljajo samopostrežne obroke.  V bazenskem kompleksu Term 3000 se nahajata 2 restavraciji s hitro prehrano.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil prenovljen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.

Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², rekreacijski zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

Apartmaji

  Koristne informacije

  Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
  Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. V času šolskih počitnic organizirana animacija za otroke (Štrk Viki), otroška igrišča v letovišču. Najem koles, 4 teniška igrišča, golf.  Brezplačna kolesarnica v Hotelu Termal in Hotelu Livada Prestige.
  Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan; psi 8 €/dan, garaža 10 €/dan; sef na recepciji hotela Termal; savne v bazenskem kompleksu Term 3000; športne aktivnosti.
  Omejitve: na dan odhoda je kopanje v kompleksu Term 3000 možno do 11. ure; naselje ni prilagojeno invalidom. 

  Taksa in prijava


  Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Prekmurska vas - apartmaji Trobentica

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 9:00 - 17:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si
  Banner-za-agencije

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by TALLweb-digitalHOUSE

  comicsnake.com