Več za vas

· brezplačen WiFi v hotelski avli, tudi v sobah
· prost vstop v Termalni park
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· 1 x v času bivanja vstop v svet savn
· neomejen vstop v fitnes
· brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo
· brezplačno pokrito hotelsko parkirišče pred hotelom Bioterme, garaža z doplačilom 

Več za vas

· brezplačen WiFi v hotelski avli, tudi v sobah
· prost vstop v Termalni park
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· 1 x v času bivanja vstop v svet savn
· neomejen vstop v fitnes
· brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo
· brezplačno pokrito hotelsko parkirišče pred hotelom Bioterme, garaža z doplačilom 

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Nekaj posebnega
Edini okolju prijazen hotel v tem delu Slovenije je zgrajen po standardih ekomarjetice. Vso energijo mu dajeta sonce in termalna voda. Še bližje naravi ste v glamping hiškah v naselju.

Prleška pojedina
Prleki vedo, kaj je dobro, in cenijo domače. To se odraža tudi v restavraciji, ki ima celo kotiček z biološko pridelano hrano. Odlična vina so našla dom v vinoteki Prleška klet.

Bazeni in pritikline
Razen 6 zunanjih, od katerih je en odprt vse leto, vas bo razvajalo še 5 notranjih bazenov, masaža, fitnes in savne. Najbolj diši iz zeliščne.

OBMOČJE BIOTERM JE KRAJINSKI PARK. OBIŠČITE HIPODROM, PUHOV MUZEJ, MLIN NA VETER, OLJARNO, ČEBELARSKI MUZEJ …

Opis

Hotel Bioterme leži v kraju Mala Nedelja pri Ljutomeru, v osrčju Prlekije. Hotel je prvi okolju prijazen hotel v Pomurju, ki se ponaša z evropskim okoljskim certifikatom EKO-LABEL oz. Eko Marjetica, pa tudi s certifikatom Slovenia Green Accomodation.

Sodobno, zdravo in gostoljubno – to so smernice tega priljubljenega hotela, kjer lahko preživite počitniške trenutke v Termalnem parku na 2000 m² zunanjih in notranjih vodnih površin, v savnah, fitnesu ali pa se podate na kolesarjenje, sprehode ali zanimive izlete po Prlekiji in Prekmurju. 

Termalni park obsega 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov, od katerih do trije delujejo tudi pozimi. Otroci se bodo razveselili otroškega bazena s tobogančkom. Svet savn s petimi vrstami savn bo poskrbel za razstrupljanje, številne masaže in razvajanja v dvoje v kopelih pa za romantičen sprostitven oddih. Če si boste zaželeli rekreacije, se odpravite v sodobno opremljen fitnes.

V hotelu je 73 sob, opremljenih iz masivnega lesenega pohištva (oljeno in voskano), tla so masivna, stene pobarvane z bio barvami, posebna stikala proti elektrosmogu … naravni materiali ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje. Sobe so opremljene z LCD TV, klimatsko napravo, minibarom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Le dve hotelski sobi nimata balkona. Zunanje parkirišče je brezplačno, garažo je potrebno doplačati.

V hotelski restavraciji so samopostrežni obroki tako za hotelske kot glamping goste. Pri zajtrku je tudi BIO kotiček s ponudbo bio hrane, vsakodnevno sveži pekovski izdelki iz lastne pekarne ter izbrani lokalni izdelki.

Bazeni in wellness

Termalni park se razprostira na 2000 m² vodnih površin: 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov od katerih do 3 delujejo tudi pozimi (29–34 °C), otroški bazen s tobogančkom …

Svet savn s petimi vrstami savn; številne masaže, razvajanja v dvoje v kopeli, fitnes.

Sobe

  Koristne informacije

  Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
  Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro. 
  Prednosti: najem navadnih in e-koles, 1 x tedensko živa glasba, animacijski program (pohodi, telovadba v vodi in na prostem, popoldanski izleti v okolico, joga, nordijska hoja, ustvarjalne delavnice za otroke in družabne igre za vse generacije). Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 2 sobi. Brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta, brezplačno pokrito parkirišče pred hotelom Bioterme.
  Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan; garaža 2 €/dan, vstop v svet savn 6 €/osebo/dan (1 obisk brezplačen); dodaten obrok (kosilo ali večerja), športne aktivnosti, najem koles.
  Omejitve: psi niso dovoljeni. Na dan prihoda in odhoda je mogoče celodnevno kopanje, vendar brez uporabe kopalnega plašča in brisač.

  Taksa in prijava


  PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,88 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2 €/osebo na bivanje.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Hotel Bioterme

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 9:00 - 17:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si
  Banner-za-agencije

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by TALLweb-digitalHOUSE

  comicsnake.com