Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v Termalni park
· brezplačna uporaba biološkega bazena
· možnost celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· 1 x v času bivanja vstop v svet savn
· neomejen vstop v fitnes
· brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo
· brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta, pokrito parkirišče pred hotelom Bioterme, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi
· prost vstop v Termalni park
· brezplačna uporaba biološkega bazena
· možnost celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· 1 x v času bivanja vstop v svet savn
· neomejen vstop v fitnes
· brezplačna izposoja palic za nordijsko hojo
· brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta, pokrito parkirišče pred hotelom Bioterme, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Nekaj posebnega
Edini okolju prijazen hotel v tem delu Slovenije je zgrajen po standardih ekomarjetice. Vso energijo mu dajeta sonce in termalna voda. Še bližje naravi ste v glamping hiškah v naselju.

Prleška pojedina
Prleki vedo, kaj je dobro, in cenijo domače. To se odraža tudi v restavraciji, ki ima celo kotiček z biološko pridelano hrano. Odlična vina so našla dom v vinoteki Prleška klet.

Bazeni in pritikline
Razen 6 zunanjih, od katerih je en odprt vse leto, vas bo razvajalo še 5 notranjih bazenov, masaža, fitnes in savne. Najbolj diši iz zeliščne.

OBMOČJE BIOTERM JE KRAJINSKI PARK. OBIŠČITE HIPODROM, PUHOV MUZEJ, MLIN NA VETER, OLJARNO, ČEBELARSKI MUZEJ …

Opis

Bioterme predstavljajo prijetno okolje za sprostitev telesa in duha v srcu neokrnjene prleške narave. V Mali Nedelji se z veseljem ponašajo s pridobitvijo – Glamping Sončna dolina. S  pridobitvijo znaka Green&Safe so se zavezali k spoštovanju odgovornih in zelenih potovalnih standardov slovenskega turizma.

Glamping Sončna dolina Bioterme kot zaokrožena enota gostom ponuja zasebnost, obenem pa možnost koriščenja gostinskih, kopaliških in wellness storitev v hotelu Bioterme in termalnem parku. Ležeč na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja je elegantno asimiliran z okoliško naravo, s čimer gostom ponuja popolni užitek zelene prostranosti gozdov in travnikov, zaokrožen z mirom in tišino. Za ljubitelje savn je v okviru glamping resorta na voljo wellness objekt z infrardečo in finsko savno, ki se lahko koristi v obliki individualnega najema. V toplejših mesecih pa je gostom na voljo še biološki plavalni bazen. Glamping Sončna dolina Bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje in sproščanje telesa ter duha.

Termalni park, ki se razprostira na 2000 m², obsega 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov od katerih do trije delujejo tudi pozimi. Svet savn s petimi savnami, ki poskrbijo za razstrupljanje, številne masaže in kopeli v dvoje, pa za romantičen oddih v dvoje.

22 glamping vil ter 11 glamping šotorov (sezonskega značaja) so različnih velikosti. Vile so ogrevane in nudijo popolno udobje bivanja skozi vse leto, vse enote pa so elegantno opremljene z notranjo opremo. Dodano vrednost zagotavlja možnost koriščenja lesene kadi z geotermalno vodo, nameščenega na terasi namestitvenih enot za 4 in 6 oseb. 

V hotelski restavraciji so samopostrežni obroki tako za hotelske kot glamping goste. Pri zajtrku je tudi BIO kotiček s ponudbo bio hrane.

Bazeni in wellness

Termalni park se razprostira na 2000 m² vodnih površin: 5 notranjih in 6 zunanjih bazenov od katerih do 3 delujejo tudi pozimi (29–34 °C), otroški bazen s tobogančkom …

Svet savn s petimi vrstami savn; številne masaže, razvajanja v dvoje v kopeli, fitnes.

Vile

  Koristne informacije

  Prijava: po 15h, odjava: do 11h.
  Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: v ceno vključena posteljnina, brisače in končno čiščenje. Možnost najema navadnih in e-koles. Animacijski program (pohodi, telovadba v vodi in na prostem, popoldanski izleti v okolico, joga, nordijska hoja, ustvarjalne delavnice za otroke in družabne igre za vse generacije). Brezplačno parkirišče v okviru glamping resorta, brezplačno pokrito parkirišče pred hotelom Bioterme, garaža z doplačilom.
  Z doplačilom: psi 20 €/dan (obvezna predhodna najava ob rezervaciji, potrebno je podpisati Pravilnik za hišne ljubljenčke in ga upoštevati), otroška posteljica 5 €/dan, garaža 2 €/dan, dostava zajtrka v namestitveno enoto 6 €/osebo/dan (predhodna najava), uporaba lesene kadi pri namestitveni enoti 12 €/dan (glede na razpoložljivost, ob najavi), vstop v svet savn 6 €/osebo/dan (1 obisk brezplačen); športne aktivnosti.
  Omejitve: šotori so sezonskega značaja (april–oktober). Zaradi razmer v zvezi s covid-19 je potrebna rezervacija za vstop v svet savn. Na dan prihoda je sicer možno kopanje pred prijavo, vendar ni mogoča uporaba kopalnega plašča. V glamping naselju se birisače menjajo vsak 3. dan bivanja in posteljnina vsak 5. dan bivanja.

  Taksa in prijava


  PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,88 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2,50 €/osebo na bivanje.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Glamping Sončna dolina

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 9:00 - 17:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si
  Banner-za-agencije

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by TALLweb-digitalHOUSE

  comicsnake.com