Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnih termah, tudi v vilah
· prost vstop v bazen, tudi na dan odhoda
· brezplačno zunanje parkirišče, garaža z doplačilom

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnih termah, tudi v vilah
· prost vstop v bazen, tudi na dan odhoda
· brezplačno zunanje parkirišče, garaža z doplačilom

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Od ličnih hišk do osrednjega hotela z bazenskim kompleksom, recepcijo in restavracijo si še nog ne boste prav pretegnili. Najbrž ste pred kopanjem to že storili na bližnji Rogli, kraljici športa pri nas. Vam pa bivanje v hiškah prinaša več stika z lepim parkom, kjer najdete celo Medgeneracijski vadbeni park.

Opis

V parku ob jezeru Zreče se nahajajo Vile Terme Zreče, ki jih obdaja gozd. Vile so nanizane v neposredni bližini Hotela Vital (pribl. 200–300 m) in se navezujejo na njegovo ponudbo. 

Preživljanje časa v termalnem središču, ki nudi sprostitev v toplih mineralnih vrelcih, idiličnem Wellnessu  Idila ali pa v edinstveno opremljeni Savna vasi, vas bo popolnoma sprostilo. Verjemite, obronki zelenega Pohorja, bodo zadovoljili še tako aktivnega in zahtevnega gosta. Otroci se bodo v času šolskih počitnic zabavali z animatorji v Srčkovi deželi. Sankališče Zlodejevo pa bo navdušilo tudi vse otroke po srcu, saj je vijugasto sankališče dolgo kar 1360 m, hitrost pa lahko regulirate sami.

V neposredni bližini so notranji in zunanji bazeni, ki obsegajo 1600 m² vodnih površin. V notranjem kopališču je na voljo rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik in terapevtski bazen. Od maja do oktobra najdete na prostem še vodni park s hitrimi drčami, toboganom, zimsko-letnim bazenom ter otroškim čofotalnikom.

10 Vil Term Zreče je opremljenih s sat. TV in imajo brezplačen WiFi. Na voljo so tudi prostorni apartmaji s kuhinjo, ki se skrivajo sredi gozda.

Za goste Vil Terme Zreče je na voljo samopostrežna restavracija v Hotelu Vital, ki je od kompleksa oddaljen 300 m. Tukaj bo hrana pripravljena zdravo, okusno in še na videz odlično, saj dajejo veliko pozornost detajlom. Možnost priprave dietne hrane. 

Smučišče

Na nadmorski višini 1050–1517 m je 15 km alpskih smučarskih in 25 km tekaških prog. Zagotovljenih je najmanj sto smučarskih dni. Fun park Rogla ponuja poligon za deskarje in smučarje prostega sloga. Posebno doživetje je nočna smuka (četrtek–nedelja) na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Šola snežnih športov nudi začetniške in nadaljevalne tečaje. Otrokom je namenjen otroški snežni park in pokrit tekoči trak na Uniorčku, kjer se skozi igro učijo smučarskih veščin.

Bazeni in wellness

Notranji in zunanji bazeni s 1600 m² površine (27–35 °C): v notranjem kopališču je rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik, terapevtski bazen, zimsko-letni bazen.

Gozdni vodni park ima hitre drče in tobogan ter otroški čofotalnik.

Savna vas ima 9 različnih savn (5 finskih savn, vsaka s svojo kristalno ali barvno terapijo, 2 parni savni z vonjem pohorskih zelišč, 2 infrardeči savni), Kneippov potoček, počivališče na ogrevanih keramičnih ležiščih ali na kozolcu.

Wellness Idila nudi razvajanje v 4 različnih svetovih: Svet orientalskih masaž (tajske terapije, ayurvedske masaže), Idila Romantike (izbrana razvajanja za pare), Idila lepote (tretmaji za obraz in telo, manikira, pedikura) ter Svet Nature (gorski wellness).

Sobe

  • APP/4 (2+2): apartma za 2–4 osebe, 45 m²; dvoposteljna soba, opremljenakuhinjska niša z dnevnim prostorom (kavč za eno ali dveosebi), kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi
  • DS2 (1/2): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik zalase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef
  • ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: možnost brezplačne menjave večerje za kosilo. Srčkova dežela - animacija za otroke v času šolskih počitnic in ob praznikih. 20 % popust v času bivanja na obisk Savna vasi z vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami. Športne aktivnosti: vodna aerobika, fitnes, nordijska hoja, sprehodi. Vile so delno prilagojene invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide.
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, psi, garaža.
Omejitve: garažna hiša je v Hotelu Vital. 

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2 EUR/osebo na bivanje.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Vile Terme Zreče

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by TALLweb-digitalHOUSE

comicsnake.com