Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po naselju
· prost vstop v notranji bazen v hotelu Pineta v pred in po sezoni
· prost vstop na zunanji bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob zunanjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po naselju
· prost vstop v notranji bazen v hotelu Pineta v pred in po sezoni
· prost vstop na zunanji bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob zunanjem bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Zjutraj je najlepše stopiti na balkon in se zazreti na otočke pred sabo. Tisti trenutek vam ne bo mar, kako fino diši iz restavracije, kako spektakularen je bazen, kako lepo so uredili naselje na blagi vzpetini in kako vabljivi so kopalni zalivčki. Le z očmi boste objeli arhipelag in vdihnili srečo.

Opis

Le nekaj minut od Vrsarja se nad marino in čudovito plažo vzpenja po rahlem pobočju naselje Belvedere Resort. Od tukaj boste imeli čudovit razgled na 18 zelenih otočkov v daljavi.

Na plaži vas čakajo kamnite ploščadi, tlakovana obala in senca borovcev. Poskusite domače in mednarodne specialitete iz bogate ponudbe restavracije Lungomare na plaži med uživanjem v pogledu na vrsarski arhipelag v daljavi. A vendar do lepe plaže zaradi, v letu 2019 obnovljenega, bazenskega kompleksa z delom za odrasle in otroke, vodnim gradom in pool barom, nekateri sploh ne pridejo.

Obkrožen s položnimi grički in gozdom je Vrsar idealen za kolesarjenje, pohodništvo, nordijsko hojo in druge športne aktivnosti. V bližnjem športnem centru, kjer je tudi šola potapljanja, lahko igrate tenis, košarko ali odbojko. Za neplavalce med 6 in 12 let je organizirana šola plavanja. Sicer pa je naselje poznano po vodnih športih (pedolini, kajaki, jet ski, supi, banana, vodno mesto, najem čolnov).

Naselje sestavlja 134 klimatiziranih sob in 176 apartmajev. Razdeljeni so v 16 paviljonov, v njih pa boste našli LCD TV in brezplačen WiFi.

V restavraciji uživajte v bogati ponudbi toplih in hladnih jedi za zajtrk ali večerjo. Za vegetarijance, diabetike ali tiste, ki potrebujete okrepljeno prehrano, bodo prav tako poskrbeli – nikar se ne bojte povedati vaših želja. Greste na izlet? Povprašajte za lunch paket. Zvečer si privoščite še osvežilni koktejl ob bazenu, v novem Pool Baru Belvedere.

Sobe

  • DS2 B (1/2) superior: dvoposteljna soba, 21–29 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, mini hladilnik, sef, telefon, balkon
  • DS3 B (1/2+1) superior: dvoposteljna soba, 21–29 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, mini hladilnik, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 B superior (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, mini hladilnik, sef, telefon, balkon

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod), odjava do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: brezplačna otroška posteljica (predhodna najava in povpraševanje). Gostje lahko z doplačilom uporabljajo športne vsebine športnega centra Petalon (tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje, košarka, odbojka, odbojka na mivki, mali nogomet), vodne športe (pedolino, kajak, jet ski, SUP …) in fitnes v hotelu Pineta. Možen najem koles. V času od 20.6.–20.9. animacijski program (miniklub za otroke od 4-11 let), večerni program za otroke in mlade, program športnih aktivnosti, večerni program (živa glasba). Otroško igrišče.
Z doplačilom: ležalniki in sončniki na plaži.
Omejitve: zunanji bazeni so odprti predvidoma 1.5.–1.10., odvisno od vremenskih razmer. Psi niso dovoljeni. Parkirišče ni varovano. Naselje ni prilagojeno invalidom.

Taksa in prijava


Turistična taksa je vključena.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Resort BELVEDERE

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com