Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnem hotelu, tudi v sobah
· prost vstop v Vis Vita SPA & Beauty center (bazen, savne, fitnes)
·
prost vstop v termalni kompleks bazenov Rogaška Riviera (od aprila do oktobra)
· brezplačno zunanje parkirišče (v sklopu hotela ali v bližini)

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnem hotelu, tudi v sobah
· prost vstop v Vis Vita SPA & Beauty center (bazen, savne, fitnes)
·
prost vstop v termalni kompleks bazenov Rogaška Riviera (od aprila do oktobra)
· brezplačno zunanje parkirišče (v sklopu hotela ali v bližini)

Opis

Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju Rogaške Slatine v samem središču ob Zdraviliškem parku, kjer se prepleta tradicija z duhom sodobnosti. Rogaška Slatina je svetovno znana po zdravilni mineralni vodi, ki pomaga pri odpravljanju težav pri številnih obolenjih.

Privoščite si razvajanje v hotelskem bazenu ali whirpoolu v Vis Vita SPA & Beauty centru. Boste izbrali savne ali masažo? Morda pa raje eno izmed zdravilnih kopeli ali blatno oblogo, izbira je res velika. Nudijo vam tudi nego telesa in kozmetične storitve. Športniki pa se bodo zagotovo razveselili sodobno opremljenega hotelskega fitnesa. V poletnem času se osvežite v zunanjih in notranjih bazenih termalnega kompleksa Rogaška Riviera.

Za vse, ki radi poleg dobre hotelske ponudbe izkoristite tudi ponudbo okolice, so na voljo športna dvorana in zunanja športna igrišča, v bližini so tenis igrišča, pohodne poti do Boča ali Donačke gore, namizni tenis, ribolov, smučanje, jahanje, tek. Slaba ura vožnje pa vas loči od golf igrišča. Zagotovo vas bo sprostil sprehod po promenadi, središču zdraviliškega kompleksa. Tukaj so še kolesarske poti po čudoviti naravi in vinska pot. Ne spreglejte še Aninega dvora, novega kulturnega turističnega središča, kjer si lahko med drugim ogledate steklarsko zbirko.

Grand Hotel Rogaška sestavljajo tri stavbe, glavna zgodovinska stavba s premium sobami in bivša hotela Strossmayer in Styria s comfort sobami, skupno je na voljo 194 elegantnih sob. Vse sobe so klimatizirane, v njih najdete sat. TV in brezplačen WiFi. Sobe comfort so bile popolnoma obnovljene v letu 2020, sobe so lahko med seboj tudi povezane in so primerne za namestitev večjih družin.

V hotelski restavraciji za vas pripravljajo samopostrežni zajtrk in večerjo. Pijačo in sladice si privoščite na hotelski terasi in uživajte v pogledu na vrtove. V poletnih mesecih pa na terasi ali v znameniti Kristalni dvorani prisluhnite živi glasbi.

Sobe

  Koristne informacije

  Prijava: po 14. uri, odjava: do 11. ure.
  Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: jutranja gimnastika v Spa & Beauty centru, prost vstop v Fontana HIT Casino, animacija, brezplačna garaža med vikendi (sicer z doplačilom), 10 % popusta na koriščenje storitev v Vis Vita SPA & Beauty.
  Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan, psi (do 10 kg) 15 €/dan (potrebna predhodna najava), kopalni plašč 3 €/osebo (do menjave); masaže, nege telesa, kozmetične storitve.
  Omejitve: notranji bazeni v Rogaški Rivieri so odprti predvidoma od 19. maja do konca oktobra, zunanji pa od 23.6. do septembra.

  Taksa in prijava


  PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-12 let) + enkratna prijava 1 €/osebo na bivanje.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Grand Hotel Rogaška

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 9:00 - 17:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si
  Banner-za-agencije

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by TALLweb-digitalHOUSE

  comicsnake.com