Več za vas

· brezplačen WiFi pri recepciji, tudi v hiškah
· prost vstop na zunanji bazen
· brezplačna uporaba tobogana v Activity bazenu
· brezplačno parkirno mesto

Več za vas

· brezplačen WiFi pri recepciji, tudi v hiškah
· prost vstop na zunanji bazen
· brezplačna uporaba tobogana v Activity bazenu
· brezplačno parkirno mesto

Opis

Na južni strani istrskega polotoka, pribl. 3 km od Medulina in pribl. 10 km od Pule se nahaja kamp Arena Grand Kažela. Do nizke, kamnito-prodnate plaže, kjer so tudi prhe, je pribl. 200 m. Posebna mesta so namenjena tudi psom.

V letu 2019 prenovljen kamp z idilično lokacijo v Istri, na obali Jadranskega morja, je odlična izbira za sproščujoče počitnice v naravnem okolju. Delno je poraščen z gozdom in zato nudi senčno zatočišče, medtem ko se lahko sončite na plaži, le brisače in zaščitno kremo vzemite. Da otrokom na plaži ne bo dolgčas, so tukaj še napihljiva igrala na vodi. Na voljo so vam bogat zabavni program, miniklub in razni športi, kot so odbojka na mivki, badminton, namizni tenis, minigolf, lahko pa se celo naučite smučati na vodi.

Pokrita igralnica Peekaboo bo pravšnja za majhne navihančke, polne energije. Zanje imajo pripravljeno tudi otroško igrišče. Od leta 2019 vas bodo razveseljevali novi Activity zunanji bazen s toboganom in otroški bazen z igrali. Če radi zavrtite pedale, si lahko izposodite kolesa in se odpeljete na bližnji rt Kamenjak ali v notranjost Istre. Za zabave željne posameznike in družine je zanimiv bližnji Medulin, do katerega vas v poletnih mesecih pripelje z doplačilom turistični vlakec. Zabavate se lahko tudi v kampu, oglejte si film v kinu na prostem, spijte koktejl ali prisluhnite glasbi.

V kampu se od leta 2019 nahaja več kot 200 novih mobilnih hišk in vil. Izbirate lahko med tremi tipi modernih in udobnih mobilnih hišk. Pri recepciji in v hiškah je na voljo brezplačen WiFi.

Mobilne hiške v kampu so idealne za vse, ki si čas na morju želite razporejati sami. Tukaj je supermarket, kjer boste našli odlične sestavine za jedi, ki si jih lahko pripravite po svojem okusu. Če vam ni do kuhanja, obiščite eno izmed restavracij v kampu ali bližnji okolici, kjer boste nahranili tako oči kot želodce. Seveda tudi žejni ne boste, na različnih lokacijah v kampu vas pričakuje kar 5 barov.


Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo. Opisi hišk, kjer je organizator Sonček, veljajo izključno za te hiške. Drugi organizatorji lahko imajo drugačne tipe hišk ali storitve, vključene v ceno. Z veseljem vam pomagamo poiskati pripadajoči opis hiške glede na izbrano ceno in organizatorja.

Mobilne hiške

  Najem zajema

  Najem, porabo vode, plina in električne energije, posteljnino (menjava 1 x tedensko) in brisače (menjava 2 x tedensko) in končno čiščenje.

  Doplačila po želji

  Psi +15 €/dan (plačilo na recepciji).

  Koristne informacije

  Nastanitev v hiški je mogoča po 16. uri (pozen prihod je treba javiti), zapustiti pa jo je treba do 10. ure.

  V mobilnih hiškah so z doplačilom dovoljeni tudi psi.

  Taksa in prijava


  Turistična taksa je vključena.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Turistično naselje Arena Grand Kažela

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 10:00 - 16:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by Bimeli Communications

  comicsnake.com