Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi sobah in na bazenih hotela Vita
· prost vstop na bazene v hotelu Vita
· celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda v hotelu Vita
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Romantična malčica med hoteli Term Dobrna se ponaša z v 2020 popolnoma prenovljeno notranjostjo, kjer vas bodo razvajale elegantne sobe, zajtrk boste zaužili v novi romantični zajtrkovalnici, tu sta še poročna dvorana in vinska klet. Mirne trenutke lahko ujamete na novi terasi s pogledom na zdraviliški park.

Opis

Hotel Vila Higiea se nahaja pribl. 50 m od osrednjega hotela Vita. Terme Dobrna ležijo pribl. 12 km od Velenja.

Zelo elegantna in po svojem videzu že od daleč vzbuja zanimanje. Sprva se je imenovala Vila Kottowitz, po zdraviliškem zdravniku in ravnatelju dr. Gustavu Kottowitzu, kI jo je pozidal na zemljišču, kupljenem od kmeta Gašperja Jablanška okoli leta 1855. Kljub prenovam je ohranila nostalgičnost in pridih bogate tradicije. Imenovana je po Higiei, boginji zdraviteljstva. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in Zdraviliški park. Sprehod skozi 200 let stari kostanjev drevored in pravljični park, v katerem se narava ujema z vijugastimi potkami in igrivim potočkom, vas bo povsem umiril in sprostil. Blizu so tudi slap Šumečnik, jama Ledenica, ki so jo nekoč uporabljali kot skladišče ledu za hlajenje piva iz bližnje pivovarne, in še druge znamenitosti. Za ljubitelje aktivnosti je na voljo še fitnes in številne kolesarke ter pohodniške poti.

S pozitivno energijo vas bo navdahnilo kopanje v bazenih s termalno vodo, poživile pa vas bodo masaže in whirpooli. Bazenski kompleks se nahaja v 50 m oddaljenem hotelu Vita. Uživate lahko tudi v različnih kopelih in v savnah. V Vip savni Park, ki se nahaja v hotelu Park, se boste lahko razvajali v dvoje ali v manjši skupini in tako uživali v pozitivnih učinkih.

V vili je 30 udobno opremljenih sob. V letu 2020 je bila popolnoma obnovljena in tako razvaja goste s svojo pravljično podobo v enaintridesetih sodobno opremljenih sobah, novo zajtrkovalnico, ki ne pusti ravnodušnega še tako zahtevnega gosta. Na čudoviti novi sončni terasi pa se lahko gostje predajajo sončnim žarkom in se sproščajo ob pogledih na Zdraviliški park. V kletni etaži se nahaja Vinska klet, ki je s svojo ponudbo Štajerske pojedine idealna izbira za zasebna druženja in slavja ob pestri vinski ponudbi domačih in tujih proizvajalcev. Vse sobe so opremljene s kopalnico s prho, sušilnikom za lase, brezplačnim WiFi-jem, klimatsko napravo, telefonom, sefom, LED sat. TV, imajo posteljnino iz 100 % bombaža in kvalitetna ležišča.

V samopostrežni restavraciji hotela Vita bo za dobro počutje vaših brbončic poskrbela okusna in zdrava hrana. S predhodno najavo in ob doplačilu možnost dietne prehrane.

Sobe

  • DS2: dvoposteljna soba, 18–28 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava; LED sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 18–28 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava; LED sat. TV, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča
  • ES1: enoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LED sat. TV, klimatska naprava; brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef

Koristne informacije

Prijava: 12–13h, odjava: 7–10h. Prijava na recepciji hotela Vita.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Palice za nordijsko hojo, trim steza v čudovitem okolju 200 let starega Zdraviliškega parka, 2 peščeni teniški igrišči, jutranja gimnastika, vodna aerobika, hotelska animacija, glasba v živo v kavarni hotela Vita vsak petek in soboto.
Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan, enoposteljna soba 22 €/dan, podaljšano bivanje od 11. do 17. ure (v ceno všteto kopanje) 30 €/osebo; možnost dietnega obroka 9 €/dan, polni penzion 15 €/dan; športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,5 EUR na osebo na dan in enkratna prijava 1,5 EUR na osebo na bivanje.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Depandansa Vila Higiea Dobrna

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com