Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah
· prost vstop na bazene
· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah
· prost vstop na bazene
· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda
· 1 x dnevno vstop v svet savn
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Pod goricami
Hotel se dotika vznožja goric. Na vrhu teh se bohoti znameniti stolp Vinarium, s katerega se vidi kar v 4 države. Ob vznožju je grad, v cerkvi sv. Trojice pa tudi mumija. Preverite!

Zunaj in notri
Vse leto se lahko kopate tako v zunanjih kot v notranjih bazenih. Tudi bivate lahko »zunaj ali notri« – v ličnih apartmajskih hiškah ali v hotelu Lendava, kjer nahranijo tudi goste apartmajev.

Kolesarske poti

Proti ravnici na levo ali boste zagrizli v gorice na desni? V vsakem primeru boste na prekmurski kolesarski karti našli neštete poti in cilje.

Opis

Thermal Resort Lendava leži na robu Lendave, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric. Resort povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp.

Sredi vinorodnih goric, v deželi štorkelj, kjer se čas skoraj ustavi, si privoščite sprostitev z edinstveno parafinsko termalno vodo, kakršne ni nikjer drugje v Evropi. Tudi za vse tiste, ki bi med počitnicami želeli razgibati svoje mišice, je hotel Lendava pravšnja izbira. Velja namreč za kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel.

Več kot 1800 m² vodnih površin zagotavlja, da vsak našel nekaj zase. Izbirate lahko med hotelskimi bazeni, ki obsegajo zimsko-letni bazen, notranji bazen, rekreacijski bazen, otroški bazen in naravni bazen Gejzir. Za še več vodnih užitkov je tukaj letno kopališče, ki ga sestavlja naravni bazen Grozd, olimpijski bazen z vodnimi tobogani in zunanji otroški bazen. Sprostitev boste lahko poiskali v wellness centru s savnami in raznovrstnimi wellness programi, kot so masaže, tretmaji za telo …

Hotel Lendava, kjer domuje domačnost, ima 120 sob in apartmajev. Vse sobe so klimatizirane, z balkonom, LCD TV in minibarom. Na voljo je tudi brezplačen WiFi.

V restavraciji hotela sta na voljo samopostrežni zajtrk večerja, med katerimi se vrstijo tako mednarodne kot tudi tradicionalne slovenske jedi, prav tako pa je po vnaprejšnjem naročilu možna dietna hrana.

Bazeni in wellness

Hotelski bazeni obsegajo: notranji termalni bazen (32–34 °C), zunanji zimsko-letni termalni bazen (34–36 °C), notranji rekreacijski bazen (30–32 °C), notranji otroški bazen (30–32 °C) in zunanji termalni bazen Gejzir (36–38 °C), ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka.

V letnem kopališču so gostom na voljo naravni bazen Grozd (36-38°C), olimpijski bazen z vodnimi tobogani (26-29 °C) in zunanji otroški bazen (26-29 °C).

Wellness: savne (infrardeča, finski savni in  parna savna) in raznovrstni wellness programi – masaže in tretmaji za telo.

Sobe

  Koristne informacije

  Prijava: po 14h (do 20h javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
  Kartice: Mastercard, Maestro, Visa
  Prednosti: brezplačna uporaba otroške posteljice.
  Z doplačilom: kopalni plašč 5 €/osebo, kosilo, večerja, wellness, najem koles, odbojka na mivki.
  Omejitve: zunanji bazen je odprt predvidoma do 15.9. Psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom.

  Taksa in prijava


  Plačilo pri recepciji: turistična taksa 1,94 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Hotel Lendava

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  od PONEDELJKA do PETKA
  od 9:00 - 17:00
  SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si
  Banner-za-agencije

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by TALLweb-digitalHOUSE

  comicsnake.com