POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Namen uprabe
Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje naših storitev pri prodaji turističnih aranžmajev, letalskih in ladijskih kart, rent a car storitev, izdelovanj ponudb po naročilu posameznika, za storitve v centru zdravja in lepote FIZIOESTETIKA.
TAROL d.o.o. Ajdovščina, v nadaljnjem besedilu "družba", si prizadeva izpolniti veljavne zakone in predpise v zvezi z varstvom osebnih podatkov v državah, v katerih družba posluje.  Ta pravilnik (oziroma politika ali dokument) določa temeljna načela, s katerimi podjetje obdeluje osebne podatke.
 
Katere podatke zbiramo
V podjetju zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki jih potrebujemo zaradi izvajanja storitev ali jih določa zakon oz. sklenjena pogodba oz. tiste, za katere ste dali izrecno soglasje.
Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:
 - ime in priimek
 - naslov
 - telefonska številka
 - elektronski naslov
 - rojstni podatki

Obdelava osebnih podatkov
Vaši osebni podatki so obdelani v TAROL d.o.o. Ajdovščina, Tovarniška 4a 5270 Ajdovščina, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v spletna strani , ki je locirana v Sloveniji.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Varnost informacij
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.  Nikoli ne bomo prodajali, delili, zamenjali ali kakorkoli delili vaše osebne podatke s katero koli drugim podjetjem ali institucijo. Vsi zbrani podatki so samo za našo notranjo uporabo.

Lahko vam pošljemo informacije o posebnih ponudbah, akcijah, in ugodnostih Če tega ne želite prejeti, bomo z vsakim e-poštnim sporočilom, ki smo ga poslali, vključili možnost odjave. Lahko pa nam kadarkoli glede spremembe, odjave ali drugih informacij pišete na naš enaslov info@tarol.si

Nekatere naše spletne strani uporabljajo piškotke in druge tehnologije za sledenje. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili. Vendar ne hranimo nobenih osebnih podatkov s piškotki, prav tako ne z drugimi mehanizmi za sledenje. Da bi zagotovili zaupnost in varnost podatkov, ki ste nam jih posredovali z našimi obrazci, imamo fizične, elektronske in postopkovne zaščitne ukrepe v skladu z zakonskimi predpisi, ki ščitijo vaše osebne podatke.

Hranjenje
V skladu z zakonom smo dolžni hraniti vaše podatke oziroma dokumente za časovno obdobje v skladu s pravilnikom o hrambi podatkov. Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki izbrisasni / nepopravljivo uničeni. Vsi osebni podatki, ki jih hranimo za obveščanje, trženju in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s pomočjo  obrazca odjava v promocijskih mailoih ali preko enaslova info@tarol.si .

Vaše soglasje
Če nam pošljete kakršne koli osebne podatke, se strinjate z uporabo vaših podatkov, kot je določeno v tem pravilniku. Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o zasebnosti, ki jo ob vsakokratni spremembi objavljamo na tej spletni strani. V kolikor bomo vaše podatke morali obdelovati za nov namen, vas bomo zaprosili za dodatno soglasje.

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni ali se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam na: info@tarol.si.  

Vzorec pisne izjave za preklic soglasja za obdelovanje osebnih podatkov najdete na koncu teh informacij (PRILOGA 1). Pisno izjavo za preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov pošljite na naslov: TAROL d.o.o. Ajdovščina, Tovarniška 4a 5270 Ajdovščina ali na elektronski naslov: info@tarol.si .


Nadaljnje informacije
Vaše pravice splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR) pa si lahko ogledate TUKAJ. Če želite dodatne informacije o varstvu podatkov in zasebnosti ali o kakršnih koli zahtevah v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam pišite na: info@tarol.si

TAROL d.o.o. Ajdovščina,
Tovarniška 4a
5270 Ajdovščina

Ajdovščina, 21.05.2018


PRILOGA 1: Natisni obrazecOBRAZEC ZA UMIK SOGLASJA (SUBJEKTA PODATKOV)

Jaz, [ime subjekta podatkov], želim umakniti moje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za podjetje [firma]. [Podjetje] tudi nima več mojega soglasja za obdelavo osebnih podatkov za namen [specificirajte legitimni razlog za procesiranje osebnih podatkov, ki je bil potrjen], kar sem predhodno odobril z uporabo “OBRAZEC ZA SOGLASJE SUBJEKTA PODATKOV.”
Umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov do tega trenutka.

Podpisani subjekt podatkov:

Podpis:                            Datum:

__________________________                    ____________________

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 9:00 - 17:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si
Banner-za-agencije

 

 NAŠA PONUDBA    Apartmaji na Jadranu    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by TALLweb-digitalHOUSE

comicsnake.com